Klachten

Heb je een klacht over onze producten, service of verzending? Vervelend! Wij lossen dit graag met je op want jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Je kunt de klacht middels onderstaand klachtenformulier binnen 7 dagen na het opmerken van het gebrek naar ons versturen. Wil je liever telefonisch contact? Bel ons dan op het nummer + 31 6 54693143.

Wandpanelen hout is een handelsnaam van M Hout design.

Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van de klacht, je ontvangt daarom uiterlijk binnen 7 dagen een reactie van ons. Wij doen er alles aan om de klacht naar behoren af te handelen.

Contact
CONTACTGEGEVENS

M Hout Design
Nijverheidsweg 1f
4731 CZ Oudenbosch

+31 6 54693143
info@mhoutdesign.nl
KvK nr. 65665112
Btw nr. NL003263791B76


DISCLAIMER

M Hout Design staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 65665112. M Hout Design behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

M Hout Design spant zich in om de inhoud van www.mhoutdesign.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. M Hout Design aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Voor op www.mhoutdesign.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan M Hout Design nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij M Hout Design.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van M Hout Design, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.