3D Wandpanelen

Uitgekeken op het schilderwerk of het behang aan de muur? Of weet je je geen raad met die ene wand? Dan zouden 3d wandpanelen zomaar de oplossing kunnen zijn! Ervaar de nieuwe woonbeleving met de 3d wandpanelen van Wandpanelen Hout. Met onze 3d panelen kun je een luxe en elegante uitstraling geven aan iedere muur in elke ruimte. Alleen bij ons krijg je de beste kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Niet alleen geven wandpanelen in 3d jouw wanden een volledig nieuwe dimensie, maar ze zijn ook nog eens héél eenvoudig te monteren. Met behulp van de overzichtelijke bevestigingsinstructies wordt het monteren van de wandpanelen kinderspel. Met ons oog voor detail zijn al onze wandpanelen direct te herkennen aan de nette afwerking. Heb je vragen over het gebruik van 3d wandpanelen? Of heb je misschien zelf ideeën ontwikkeld die 3d panelen bevatten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

3d wandpanelen

In elke ruimte wandpanelen

De akoestiek kan een ruimte maken of breken. Door je wanden te bekleden met 3d wandpanelen merk je direct verschil. Naast het feit dat de ruimte minder tot niet meer hol klinkt, voegen 3d wandpanelen van hout ook de nodige sfeer toe. Onze wandpanelen in 3d kunnen op iedere muur en in elke ruimte gemonteerd worden, ongeacht de ondergrond! Of het nu beton, hout of gipsplaten zijn, zelfs op ongelijk gestucte wanden is het creëren van een mooi 3d uiterlijk een fluitje van een cent! Omdat onze wandpanelen niet gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen of een hoge luchtvochtigheid kunnen ze ook in écht elke ruimte gemonteerd worden. Naast woonruimtes kunnen onze wandpanelen ook gemonteerd worden in bijvoorbeeld schuren of garages.

3D wandpanelen van hout geven sfeer aan iedere ruimte

Zojuist hadden we het er al even over hoe gemakkelijk 3d wandpanelen van hout zijn te monteren op iedere muur. Ook de akoestiek wordt verbeterd. Maar het gaat zich natuurlijk om de prachtige sfeer die deze 3d muurdecoratie creëert. Iedere ruimte komt te leven en geeft het nét dat beetje extra. Een standaard schilderij is natuurlijk ook mooi, maar dat zie je in iedere woning terug. Wil je echt iets in unieks? Een bijzondere muurdecoratie waar je gegarandeerd jarenlang met plezier naar kijkt? Dan zijn 3d wandpanelen van hout de juiste keuze voor jou! Bij binnenkomst valt het oog meteen op deze unieke decoratie en ook je bezoek zal versteld staan. 3d Wandpanelen van hout staan niet alleen schitterend in de woonkamer, maar ook in de hal en in de slaapkamer komen ze volledig tot hun recht. Maar eigenlijk geven ze iedere ruimte in huis een unieke sfeer. Op onze website vind je talloze prachtige designs. Maar wil je écht iets unieks? 3d Muurdecoratie die helemaal bij jou past? Creëer dan je eigen wandpanelen! Vertel ons jouw wensen of stuur je ons ontwerp in. Wij gaan voor je aan de slag en creëren jouw eigen, unieke en zeer bijzondere 3D muurdecoratie.

3D Muurdecoratie zakelijk

Niet alleen in je eigen huis zijn 3d wandpanelen van toegevoegde waarde. Ook voor het decoreren van wanden in hotels, restaurants, kantoorruimtes en andere zakelijke ruimtes zijn 3d wandpanelen zeer geschikt. Juist omdat deze panelen een ruimte gemakkelijk weten te vullen met rust en sfeer. 3d wandpanelen van hout zorgen voor warmte, maar tegelijkertijd ook voor een moderne uitstraling door het strakke design. En laten we eerlijk zijn, wandpanelen in 3d vormen sneller een gezellige (werk)sfeer dan saaie witte muren. Het lijnenspel van de 3d wandpanelen maakt elke ruimte optisch groter, omdat het reliëf diepte creëert. En daar komt dan ook nog eens bij dat de wandpanelen volledig onderhoudsvrij zijn, je hebt er dus geen omkijken meer naar! Je kunt je bedrijfslogo of bedrijfsnaam door ons als wandpaneel laten creëren. Dit geeft jouw bedrijf of kantoorruimte meteen een zakelijk en professionele look. Het straalt vertrouwen uit naar je klanten en zij weten dat ze te maken hebben met een professioneel bedrijf. En deze positieve eerste indruk van de klant is natuurlijk goud waard.

Altijd nieuwe wandpanelen

Wij zitten zeker niet stil. Zo staan onze wandpanelen in 3d constant in het teken van vernieuwing. Niet alleen kiezen wij onze wandpanelen zorgvuldig uit, maar gaan wij ook met alle interieur trends van onder andere VT Wonen mee. Wees daarom niet verbaasd als je telkens wanneer je onze site bezoekt nieuwe producten tegenkomt. Het is daarom zeker aan te raden onze website goed in de gaten te houden. Met een assortiment zo breed vind je altijd wel een wandpaneel dat perfect aansluit op jouw persoonlijke smaak en wensen. Naast 3d wandpanelen ontwerpen wij ook decoratieve wandpanelengeometric wandpanelen en zelfs houten wand afscheidingen. Heb je een eigen design in gedachten dat je niet terug vindt op onze webshop? Neem dan contact met ons op! Je kunt met ons bellen, mailen of breng een bezoekje aan onze showroom in Oudenbosch. Onze klantenservice staat je graag te woord.