Houten wand afscheidingen

Tegenwoordig hebben veel woningen een gecombineerde woonkamer, eetkamer en keuken. Hierdoor oogt de woning een stuk ruimer, maar het komt in sommige gevallen ook minder sfeervol over. Met behulp van houten wand afscheidingen tussen bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer kun je de grote open ruimte opbreken, zonder dat er twee verschillende gesloten ruimtes ontstaan. Zodoende zorgen houten wandafscheidingen er dus voor, dat het ruime gevoel van het interieur blijft bestaan en dat er tegelijkertijd meer sfeer en privacy aan wordt toegevoegd. Bij Wandpanelen Hout is het nu ook mogelijk om een houten wandafscheiding te bestellen. Wacht dus zeker niet af en geef jouw woning ook dat extra stukje sfeer en privacy dat het verdiend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor je klaar.

Rust creëren met een houten wand afscheiding

De woonkamer, keuken en eetkamer dragen allemaal een sociaal aspect binnen uw woning. Echter zijn deze vaak gevuld met allerlei losse onderdelen. Een keuken is bijvoorbeeld doorgaans gevuld met apparatuur zoals een messenblok, koffiezetapparaat, waterkoker, enzovoorts. Als je niet genoeg opbergruimte hebt voor al die losse onderdelen, lijkt de ruimte al gauw een stuk minder rustgevend. Het plaatsen van een scheidingswand in hout design kan hier dé perfecte oplossing voor zijn. Want als je deze plaatst voor het zicht van al die onrust gevende apparatuur, creëer je direct meer rust in jouw woning. De ruimte blijft namelijk in verbinding met de rest van de woning, maar alle losse onderdelen trekken niet meer gelijk alle aandacht.

Contact

Sociaal gescheiden met een scheidingswand van hout

Voorheen was de keuken een aparte afgesloten ruimte, die niet verbonden was met de woonkamer. Vandaag de dag is het echter het middelpunt van een woning. De plek waar familie en vrienden bij elkaar kunnen komen. Hier wordt tijd gemaakt om groots uit te pakken met koken, maar wel in contact te blijven met het bezoek. Als je nu toch een eigen plek wilt maken van de keuken en eetgedeelte, maar wel de verbinding wilt blijven houden met de woonkamer. Dan is het plaatsen van een houten wand afscheiding tussen de twee ruimtes een ideale oplossing. Dankzij het open design van onze houten wand afscheidingen wordt de ruimtelijkheid tussen de woonkamer en keuken met eetgedeelte behouden. Op deze manier creëer je enerzijds meer sfeer in je woning, maar blijven de ruimtes even functioneel.

Een eigen plek creëren in de keuken

Als je een grote open keuken hebt met een aangesloten eetgedeelte, dan kan het al gauw aanvoelen alsof de eettafel in het midden van de keuken staat. Met behulp van een houten wandafscheiding tussen de keuken en eettafel creëer je op een eenvoudige manier een eigen plek binnen deze ruimte. Want als je bijvoorbeeld veel thuiswerkt aan de eettafel, dan heb je uiteraard ook wat privacy en rust nodig. Ondanks dat er nu als het ware een eigen plek wordt gerealiseerd, blijft de eettafel wel in verbinding met de keuken. Hierdoor is het nog altijd heel gemakkelijk om het eten op tafel te zetten, zonder dat je hiervoor een andere ruimte in hoeft te lopen. Met onze houten wand afscheidingen realiseer je dus eenvoudig een rustgevende eigen plek, welke wel functioneel blijft.

Houtdecoratie van Wandpanelen Hout

Naast onze houten wandafscheidingen biedt Wandpanelen Hout nog veel meer hout design aan. Wij zijn namelijk een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van houten woonaccessoires. Met onze technieken op verschillende soorten hout maken wij bijvoorbeeld prachtige (bedrijfs-)logo’s, houten letters van MDF, gepersonaliseerde snijplanken en nog veel meer. Onze producten zijn herkenbaar door de secure afwerking en ons oog voor detail. Wandpanelen Hout richtte zich in het begin met name op wandpanelen, maar vandaag de dag zijn wij dé specialist in houten woondecoratie. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden kun je dus verwachten dat wij handelen naar jouw wensen en behoeften. Geef jouw woning dus ook dat extra stukje sfeer met onze houten woondecoraties.

Wandpanelen
houten wand

Vraag je maatwerk aan