Over ons

Wandpanelenhout is een onderdeel van M Hout Design. M Hout Design is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van houten woondecoratie. Door middel van het vrezen en graveren op allerlei soorten hout, maakt M Hout Design bijvoorbeeld houten letters van MDF, mooie (bedrijfs)logo’s voor aan de gevel en gepersonaliseerde snijplanken. Onze producten kenmerken zich door de nette afwerking en oog voor detail.

M Hout Design richt zich in het begin op wandpanelen, woonaccessoires en hoofdborden. In een later stadium komen hier steeds meer categorieën bij. Denk aan wereldkaarten, houten letters en decoratie voor kinderkamers.

Bij M Hout Design staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Dit betekent dat we doen wat we zeggen en u dus krijgt wat je verwacht. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan staan wij graag voor je klaar.

Contact

Meggie Houben

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Alle artikelen