Geometric

Op zoek naar geometric pattern decoratie? Bij Wandpanelen Hout vind je dé trend van nu: wanddecoratie in geometrische vormen! Geometric, ook wel geometrisch genoemd, zijn alle vormen die met behulp van een passer en liniaal gemaakt kunnen worden. Dat betekent dat je met een geometric pattern heel veel kanten op kunt! Zo kan er bijvoorbeeld decoratie in de vorm van een hart worden gemaakt, maar zijn dierenvormen of andere unieke vormen ook zeker een mogelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt decoratie in een geometrisch patroon geschikt voor ieder interieur. Ben je enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor de perfecte geometric decoratie!
3d wandpanelen
Out of stock

Wandpaneel Frankfurt

Vanaf 34,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel 3D Hole

74,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Love

Vanaf 14,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Kusje

Vanaf 19,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Love cirkel

Vanaf 19,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Bergen 3 luik

Vanaf 74,95 inclusief BTW
3d wandpanelenOut of stock

Wandpaneel Piano

Vanaf 24,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Quatrefoil (groot)

Vanaf 74,95 inclusief BTW
Wandpanelen OsloOut of stock

Wandpaneel Oslo

Vanaf 19,95 inclusief BTW
lange muur stylenOut of stock

Wandpaneel Begonia

Vanaf 19,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Tropical Palm

Vanaf 19,95 inclusief BTW
Out of stock

Wandpaneel Monstera

Vanaf 19,95 inclusief BTW

Geometrische vormen als decoratie

Het gebruik van een geometrisch patroon in decoratie komt steeds meer terug in het interieur van zowel woningen als winkels. Deze trend is heel veelzijdig en dát maakt geometric zo uniek. Ze kunnen als decoratie prima worden gecombineerd met het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Dit zorgt voor een warme en rustige uitstraling in het interieur. Door de strakke en stijlvolle afwerking kan geometrische decoratie binnen ieder interieur worden toegepast. Het geeft je interieur nét dat beetje extra waar je misschien wel naar op zoek bent. Zorg voor een eyecatcher in je woonkamer, keuken of een andere ruimte naar wens. Naast decoratie in geometrische vormen is er ook geometrisch behang verkrijgbaar. Dit behang kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Creëer een unieke stijl in je interieur met geometrisch behang.

Patronen

Decoratie in geometrisch patroon is niet alleen leuk om in je eigen woning te gebruiken, maar het is ook bijzonder om cadeau te geven aan iemand anders. Het laat zich perfect met allerlei stijlen combineren, dus past het binnen ieder interieur. Door de verschillende vormen, soorten en maten van de geometrische decoratie kun je het cadeau een persoonlijk tintje geven. Kies voor dierenliefhebbers bijvoorbeeld hun favoriete dier uit als geometrische decoratie. Geef je het cadeau aan een echte avonturier? Dan zal een wereldkaart in geometrisch patroon wellicht in de smaak vallen. Hulp nodig bij de keuze van het perfecte cadeau? Of wil je graag worden geadviseerd over passende decoratie voor je eigen interieur? Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee!

Bestel geometrische decoratie bij Wandpanelen Hout

Bij Wandpanelen Hout staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze klanten. We luisteren naar de wensen van onze klanten en vertalen dit naar prachtige ontwerpen. In onze webshop staat een uitgebreid assortiment aan wanddecoratie in geometrische vormen, 3d wandpanelenhouten wandpanelen, wandafscheidingen en meer! Al onze producten worden met vakkundig met zorg gemaakt. Heb je iets leuks gezien? Dan versturen we jouw bestelling zo snel mogelijk via PostNL. Mis je iets in onze webshop of heb je zelf een uniek idee? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag samen naar de mogelijkheden.