Bevestigingsinstructies

Lijm:

  1. Zorg vóór het aanbrengen van de lijm dat het oppervlak schoon, droog en vrij is van vet en behang.
  2. Als je een koker gebruikt: open het met een snijmes, bevestig vervolgens de spuitmond en snijd deze open op de gewenste breedte. Plaats de koker daarna in het pistool.
  3. Afhankelijk van de grootte en vorm van het wandpaneel dat je wilt lijmen, kun je de lijm in strepen of druppels aanbrengen. Je hoeft de lijm alleen op het wandpaneel aan te brengen. Voor het beste resultaat en een directe hechting van het wandpaneel gebruik je de meegeleverde dubbelzijdige tape. De tape zorgt ervoor dat het wandpaneel 100% op zijn plaats blijft totdat de lijm opgedroogd is.
  4. Druk pas stevig aan zodra je tevreden bent over de positie van het wandpaneel om een goede hechting te garanderen.
  5. Overtollige lijm kan je gemakkelijk wegvegen met een natte spons.
  6. Laat het wandpaneel bij een temperatuur tussen de +5°C en +40°C rusten (tot 48 uur voor zware voorwerpen), zodat de verbinding zijn definitieve sterkte kan bereiken.

Tandenhanger:

  1. Bepaal de plaats waar het wandpaneel komt te hangen.
  2. Boor een gat met nummer 5 in de muur en plaats de bijgeleverde plug.
  3. Draai de haak in de plug (laatste stukje met een tang) met de haak naar boven gericht tot ongeveer 1 cm van de muur af.
  4. Hang het wandpaneel aan de tandenhanger.

Mocht het wandpaneel niet recht hangen, dan kun je dit makkelijk corrigeren door de wandpaneel iets op te tillen en naar links of rechts te schuiven tot het wandpaneel recht hangt. Wandpanelen hout is een handelsnaam van M Hout design.