Maatwerk

Bij ons kun je ook voor maatwerk van de hoogte kwaliteit terecht. Laat ons jouw wens weten of stuur je eigen ontwerp naar ons op. Wij kunnen je ontwerp tot in de detail tot leven laten komen. Dit kunnen wij realiseren doordat wij werken met een computergestuurde CNC freesmachine. Deze werkt uiterst nauwkeurig en kan ieder detail van uw ontwerp overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van houten decoratie. Zo hebben wij al talloze klanten van maatwerk mogen voorzien en hun creatie tot leven laten komen. Dit alles doen wij in eigen beheer, zodat wij je kunnen verzekeren van snelle levering en de hoogste kwaliteit.

Voor bedrijven en particulieren

Wij staan voor iedereen klaar, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Zo kun je bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam -of logo bij ons als wanddecoratie laten maken. Stuur ons je logo en wij gaan voor je aan de slag. Voor je het weet hangt deze aan de muur van jouw kantoorruimte. Dit ziet er niet alleen uiterst professioneel uit, het geeft ook een goede eerste indruk aan de klant. Daarnaast kunnen wij je van gepersonaliseerde relatiegeschenken voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten snijplank waarin wij je bedrijfsnaam graveren. Je trouwe klanten of zakenpartners zullen dit zeker waarderen! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Heb je zelf een idee? Laat het ons weten en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Behalve voor bedrijven maken wij ook geregeld prachtige woondecoratie voor particulieren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je realiseren. Van bijzettafels tot geboortegeschenken, wij maken het geheel naar jouw wens.

Contact

Voor iedere ruimte een passende oplossing

Heb je meerdere kinderen die een kamer delen? Laat dan bij ons een prachtige wandafscheiding maken voor op de kinderkamer. Wij kunnen deze voorzien van alle favoriete figuren van je kind. Of laat je kind een wandafscheiding ontwerpen dat wij tot leven laten komen. Een uniek product waar je kinderen trots op zullen zijn.

Misschien kun je niet de perfecte muurdecoratie vinden die helemaal past bij de rest van het interieur. Wij kunnen je een schitterend wandpaneel maken dat perfect past bij bijvoorbeeld het patroon op het behang. Of zoek je een uniek bijzettafeltje dat het centerpiece van je woonruimte wordt? Dit alles en meer hebben wij al kunnen realiseren voor onze klanten. Zelfs saaie deuren kunnen wij omtoveren tot unieke en bijzondere exemplaren.

Jouw eigen ontwerp transformeren wij tot een uniek design

Wij laten jouw creatie tot leven komen. Laat ons jouw ontwerp zien of vertel ons wat je graag zou willen en wij gaan ermee aan de slag. Wij kunnen je tevens voorzien van een deskundig advies op dit gebied. Vanwege onze grote ervaring op dit gebied mogen wij ons inmiddels een expert noemen in hout design. Maar dit is niet alleen werk voor ons, het is onze passie. Daarom steken wij veel tijd in onze ontwerpen en kunnen wij niet wachten om jouw design te zien. Wij zijn dan ook uitermate trots op de vele designs die wij al tot leven hebben mogen laten komen. Onze klanten roemen ons om onze nauwkeurigheid en ons oog voor detail. Daar zijn wij erg trots op! Want dat is precies waar wij voor gaan en wij nemen nooit genoegen met minder dan perfect. Je kunt dit dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij laten al je wensen tot leven komen in een schitterend design. Ben je benieuwd welke ontwerpen van klanten wij al tot leven hebben laten komen? Bekijk dan onze slideshow met bijzondere creaties.

Wil je ook jouw creatie tot leven zien komen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Vraag je maatwerk aan